Paçanga Böreği

30 Oca

Paçanga Böreği tarifi

Malzemeler:

  • 2 adet yufka
  • 100-150 gr pastırma (doğranmış)
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 adet domates

Kızartmak için: mısır özü yağı

Yapılışı:

  1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
  2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
  3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun  kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın.
  1. Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
  2. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
  3. Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: